Timsah’ta tempo yoğun

Günde çift idmanla Kasımpaşaspor maçına hazırlanan yeşil beyazlılar’da Mutlu Hoca çalışmalarda uyarılarıyla dikkat çekiyor.

Timsah’ta tempo yoğun

Süper Lig’de kötü gidişatına bir türlü dur diyemeyen Bursaspor’da cuma günü deplasmanda oynanacak Kasımpaşaspor maçının hazırlıkları yoğun tempoda sürüyor.

Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde kondisyon salonunda yapılan günün ilk çalışması yaklaşık 1 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, kondisyon aletleriyle yapılan çalışma ile devam etti.

Sakatlar koştu

Yeşil beyazlılar, akşam antrenmanında ise topla çalışma gerçekleştirdi. Antrenmana 5’e 2 kontrol pas çalışmasıyla Timsahlar, daha sonra yarı sahada çift kale maç oynadı. Bu çalışmada Mutlu Hoca, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Sakatlıkları süren Emre Taşdemir, Erdem Özgenç ve Bilal Kısa takımdan ayrı düz koşu yaptı.  

Mert Örnek’i hırs bastı

Bursapor’u genç yıldız adaylı Mert Örnek Kasımpaşaspor karşılaşmasının hazırlıklarında sergilediği performansla öne çıkmaya çalışıyor. Dünkü antrenmanda hırsıyla Mutlu Hoca’nın gözüne girmeye çalışan Mert Örnek, attığı gollerle dikkat çekti.

Mutlu düşünceli

Bursaspor Teknik direktörü Mutlu Topçu, dünkü antrenmanda oldukça düşünceliydi. Antrenmanı saha kenarından takip eden Topçu, oyuncularıyla neredeyse hiç konuşmadı. Çalışmada ön plana çıkan isim ise yardımcısı Gökhan Geylani oldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X