Timsah’tan Mersin’e farklı tarife!

Bursaspor Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5’nci hafta müsabakasında deplasmanda karşılaştığı Mersin İdmanyurdu’nu farklı skorla 5-0 mağlup etti. Timsah bu sonuçla puanını 9’a yükselterek liderlik koltuğuna oturdu.

Timsah’tan Mersin’e farklı tarife!

10’ncu dakikada sağ çaprazda topla buluşan Bakambu’nun sert şutu kaleci Mihaylov’dan döndü, dönen topu Efe uzaklaştırdı. 

28’nci dakikada ceza yayı dışında kazanılan serbest vuruşu kullanan Efe’nin sert şutu savunmadan döndü, yakın mesafede Futacs’ın pasıyla arka direkte buluşan Mitroviç’in vuruşu yandan az farkla auta çıktı. 

32’nci dakikada Serkan Yanık’ın geriye çıkardığı ve kısa düşen topla buluşan Bakembu’nun ayaklarına yatan kaleci Mihaylov mutlak bir golü önlerken kısa bir sakatlık geçirdi. 

35’inci dakikada Mehmet Taş’ın orta alanda kaptırdığı topla defansın arkasına sarkan Bakambu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda plase bir vuruşla ağları havalandırdı: 0-1. 

51’nci dakikada soldan kazanılan serbest vuruşu kullanan Belluschi’nin ceza alanına kestiği top savunmadan döndü. Top ceza yayı üzerinde buluşan Holmen’in sert şutunda filelerle buluştu: 0-2. 

54’üncü dakikada Ozan’ın orta alandan defansın arkasına kestiği topu kovalayan Bakambu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı sırada sert bir vuruşla ağlara gönderdi: 0-3. 

74’ncü dakikada Emeri’nin sağdan ceza alanına yaptığı ortasıyla kale önünde buluşan Traore, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-4. 

90+2’nci dakikada Holmen’in sağdan pasıyla buluşan Bakumbu, ceza alanına girerek kaleci Mihaylov’un sağından plase bir vuruşta topu ağlara gönderdi: 0-5.

Maç Bursaspor’un 5-0’lık farklı galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 9’a yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. 5. hafta öncesinde 7 puanı bulunan Mersin İdmanyurdu ise sahadan yenik ayrıldı ve ikinci sıraya indi.

HAKEMLER: Süleyman Abay, Süleyman Özay, Kerem Ersoy 

MERSİN İDMANYURDU

Mihaylov, Serkan Yanık, Serol, Efe, Mitroviç, Khalılı, Mehmet Taş(Dk.58 Murat Ceylan, Tita, Pedriel(Dk.58 Saduku, Güven(Dk.74 Adem, Futacs 

BURSASPOR

Harun, Şener, Emre(Dk.80 Süheyl), Serdar, Cıvelli, Şamil, Holmen, Belluschı(Dk.63 Bekir), Bakumbu, Ozan, Fernandao (Dk.69 Traore)

GOLLER: Dk.35, 54, 90+2 Bakambu, Dk.51 Holmen, Dk.74 Traore (Bursaspor) 

SARI KARTLAR: Suarez, Khalılı, Efe, Futacs (Mersin İdmanyurdu), Emre, Cıvelli (Bursaspor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X