Timsah’tan süper prova: 3-1

Bursaspor Kadın Voleybol takımı yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor’u 3-1 yenerek göz kamaştırdı.

Timsah’tan süper prova: 3-1

TOLGA ÖZTAŞ

 

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele edecek Bursaspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında karşılaştığı Sultanlar Ligi ekibi Nilüfer Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Kadrosunu önemli ölçüde güçlendiren ve tecrübeli antrenör Emin İmen’in çalıştırdığı yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’ndaki mücadelenin ilk setini 28-26 ile almasını bildi: 1-0.

ZORLANMADI

Karşılaşmanın ikinci setinde Atay Doğu’nun öğrencileri Nilüfer Belediyespor 25-20 üstünlük sağlayarak durumu 1-1’e getirmeyi başardı. Üçüncü sette filenin timsahları etkili bir oyun ortaya koyarak 25-16 ile yeniden öne geçti: 2-1. Son sette de güzel bir performans sergileyen Bursaspor seti 25-20, maçı da 3-1 kazandı. Geçtiğimiz sezon namağlup olarak 1. Lig’e yükselen filenin timsahları Cumartesi günü saat 15.00’te Cengiz Göllü Spor Salonu’nda Başkent temsilcisi Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek.

SALON: Cengiz Göllü

SETLER: 28-26, 20-25, 25-16, 25-20

SÜRE: 98dakika (29, 24, 24, 21)

BURSASPOR: Bahar, Selin Doğan, Selin Yurtsever, Melis, Elena, Dilek/Libero, (İrem Özgür/Libero, Meyra Beyhan Libero, Dilek Erken, Buse Özden, Emel Kaplan, Gizem Koçak 

NİLÜFER BELEDİYESPOR: Duygu, Ceyda, Janset, Tatyana, Chantava, Dilara/Libero, (Berrak, Seda, Neslişah, Iryna)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X