Timsah’tan Vergi Haftası’na destek

Mali Asbaşkan Fatih Pulat, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve Kaptan Harun Tekin önemli bir etkinliğe katıldı.

Timsah’tan Vergi Haftası’na destek

Bursaspor yöneticisi Fatih Pulat, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Kaptan Harun Tekin, Bursa Vergi Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Vergi Haftası etkinliğine katıldı. ’27’nci Vergi Haftası’ nedeniyle Zafer Plaza Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte konuşan Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, desteklerinden dolayı Bursaspor Kulübü’ne teşekkür etti.

Vergiden ürkmeyin

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, mükellef hedeflerin kalitesini iyileştirmeye doğru çalışmalar yaptıklarını belirtirken, Mali Asbaşkan Fatih Pulat ise milli bilinci yaymada çok küçükte olsa bir katkılarının olması halinde memnun olacaklarını ifade etti.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise, ‘Vergi deyince insanlar biraz ürküyor ama aslında hepimizin birlik beraberlik içinde yaşamamız için çok önemli ve gerekli. Çünkü bütün hizmetleri yatırılan vergiler sayesinde devletimiz bizlere sunuyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X