Timsah’tan yeni proje

Yeşil beyazlılar, ‘Onun formasını sende al’ kampanyasının ardından örnek bir organizasyona daha imza attı; ‘Armayı Sırtla’

Timsah’tan yeni proje

Bursaspor Kulübü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa “Armayı Sırtla” adı altında minik öğrencilere Bursaspor bilincini yerleştirmek için yeni bir proje başlattı.

Özlüce Tesisleri’nde yapılan tanıtım toplantısına  Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi ve Bursastore’dan sorumlu yöneticisi Ahmet Eraslan, Altyapıdan Sorumlu yönetici Ali Turan, Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kahya ve Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Derneği Başkanı Caner Zengin katıldı. 

İlk kıvılcım yönetimden

Eraslan, projede öncelikli olarak dağ yörelerindeki öğrencilerin okul ihtiyaçlarının karşılanması yönünde hedef belirlediklerini söyledi. Eraslan, 50 TL’den satılacak bu çantalardan Bursaspor Yönetim Kurulu olarak 150 çanta alımı ile projeye destek verdiklerini açıkladı ve Bursa’daki sanayici ve iş adamlarına yönelik kampanyaya destek çağrısında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X