Timur Noyan: Göreve hazırım

Bursaspor’un eski yöneticilerinden ve son kongrenin başkan adaylarından Timur Noyan dün Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret ettikten sonra yaptığı açıklamada göreve hazır olduğunu bildirdi.

Timur Noyan: Göreve hazırım

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Değerli Bursaspor camiasi; Bugün (dün) iki Bursa ve Bursaspor sevdalısı olarak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Recep Altepe ile kulübün içinde bulunduğu durumun bir değerlendirmesini yaptık. Bu görüşme sosyal medyada yazılıp çizildiği gibi bir icazet alma toplantısı değil, aksine kaygılı iki taraftarın çözüm bulma arayışı, fikir alışverişi içerisinde olma çabasıyla bir araya gelmesiydi. Bursasporumuzun hali hazırda bir yönetimi mevcuttur. Biz gerektiği her zaman, her türlü ortamda, desteğe hazırız. Herhangi bir olağanüstü kongre söz konusu olup ta bize bu kongre tarafından görev tevdi edilirse, Bursasporumuzu layık olduğu, yakıştığı yere getirecek güce ve vizyona sahibiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X