Tıp Bayramı’na özel konser

BUSADER Federasyonu, Bursa Bölge Senfoni Orkestrası’nın Şef Orhun Orhon yönetimindeki 14 Mart Tıp Bayramı Özel Konseri’nde dünyanın en genç trompet sanatçılarından Lucienne Renaudin Vary’i sanatseverlerle buluşturdu.

Tıp Bayramı’na özel konser

Bursa Bölge Senfoni Orkestrası’nın (BBDSO) 14 Mart Tıp Bayramı Özel Konseri’ne sponsor olan BUSADER Federasyonu, Şef Orhun Orhon yönetiminde 24 yaşındaki genç trompet sanatçısı Lucienne Renaudin Vary’i Merinos AKKM’nde Bursalılarla buluşturdu.

Başta hekimler olmak üzere sağlık çalışanlarının çoğunlukta olduğu Bursalı sanatseverler, Turina’nın ‘La Oraccion DelTorrero Op. 34’ eseriyle başlayan konserde trompetin genç yeteneğinden Hummel’in ‘Allegro con spirito’, ‘Andante’ ve ‘Rondo’ eserlerini dinledi.

Konserin sonunda ise BUSADER Federasyonu yönetimi tarafından BBDSO sanatçıları ve Bursa Filarmoni Derneği yönetimi ile birlikte kutlama yemeğinde ağırlanan Şef Orhun Orhon ve Lucienne Renaudin Vary, Başkan Zerrin Özgüle’ye gecenin anısına bir teşekkür plaketi sundu.

Konserin konuk sanatçısı Lucienne Renaudin Vary, sahnede yalınayak sergilediği trompet performansıyla büyük alkış aldı.
BBDSO’nın 14 Mart Tıp Bayramı Özel Konseri’ni Şef Orhun Orhon yönetti.
Merinos AKKM’ni dolduran sanatseverler, Şef Orhun Orhon, konuk sanatçı Lucienne Renaudin Vary ve BBDSO’nı alkışlarıyla ödüllendirdi.
Konserin sonunda BUSADER Federasyonu yönetimi tarafından BBDSO sanatçıları ve Bursa Filarmoni Derneği yönetimi ile birlikte kutlama yemeğinde ağırlanan Şef Orhun Orhon ve Lucienne Renaudin Vary, Başkan Zerrin Özgüle’ye gecenin anısına bir teşekkür plaketi sundu.
Bursa BUSADER Başkanı Elif Evke, Tülin Günbatılı, Prof. Dr. Bülent Oktay, BUSADER Federasyonu Başkanı Zerrin Özgüle, Fatma Yılmaz, Sanart BUSADER Başkanı Sinem Uğurgün
Prof. Dr. İbrahim Hızalan, Mehmet Nuri Erbak
Aliki Kızıl, Ayça Solakoğlu, Polina Çilingir
Sibel ve Murat Metin
Filiz Boyalıklı
Bursa BUSADER Başkanı Elif Evke, BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Funda Coşkun
Burcu Sevilmiş, Ersen Yelkenkaya, Burçak Yelkenkaya
Prof. Dr. Bülent Oktay ve eşi Özlem Oktay
Jasmin Karpuzoğlu
Belgin ve Erman Çelikaksoy
Hande Tüfekçioğlu
Mesil ve Cahit Aysu
Asiye Pampu
Leyla Uyar Cantürk

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X