TIR kurtarma operasyonu çileye döndü

Bursa-İzmir karayolunda sabah saatlerinde yaşanan tek taraflı kaza, akşam saatlerinde çileye dönüştü. Kaza yapan TIR’ın bulunduğu yerden çıkarılması Karayolunda uzun kuyruklara sebep oldu.

TIR kurtarma operasyonu çileye döndü

Edinilen bilgiye göre, Bursa-İzmir karayolunda Mustafakemalpaşa ilçesi yakınlarındaki Uçkurnalı mevkinde özel bir firmaya ait TIR, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Yoldan çıkan TIR karayolu kenarındaki araziye uçtu. Sabah saatlerinde meydana gelen ve ucuz atlatılan kaza sonrası uçtuğu arazide bırakılan TIR, akşam saatlerinde iki vinç tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazanın bölünmüş yolda meydana gelmesi sebebiyle Bursa-İzmir karayolu, çıkarılması esnasında çift yönlü kapatıldı. Hem Karacabey hem de Susurluk ilçeleri istikametine doğru kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu.

Trafik ekiplerinin de önlem aldığı karayolunda kazayı yapan çıkarıldıktan sonra iki yönlü kapatılan karayolu, yaklaşık 1 saat sonra trafiğe açılabildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X