TIR’da 35 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Mardin yolunda jandarma ekipleri tarafından arama yapılan bir TIR’da 35 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, plaka…

TIR’da 35 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Mardin yolunda jandarma ekipleri tarafından arama yapılan bir TIR’da 35 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, plakası açıklanmayan bir TIR ile sigara kaçakçılığı yapılacağı bilgisi elde eden Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Şanlıurfa Mardin karayolu, Haliliye ilçesi Yolyazı Mahallesi mevkiinde S.Ü. isimli şahsın idaresindeki TIR ile öncülüğünü yaptığı belirlenen H.D. yönetimindeki otomobil durduruldu. Her iki araçta arma yapan ekipler, TIR’ın dorsesi içerisinde 35 bin paket menşei belirsiz, gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Sigaralara el koyan jandarma ekipleri, her iki sürücüyü gözaltına aldı. Sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen S.Ü ve H.D, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X