Tirilye İlkokulu’na belediye desteği

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Tirilye İlkokulu’nu ziyaret etti.

Tirilye İlkokulu’na belediye desteği

ÖMER BİLİK

Başkan Türkyılmaz, geleceğin büyükleri olan çocuklar için her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını, öğrencilerin eğitim gördüğü fiziki alanların iyileştirilmesi için Mudanya Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Tüm sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle de sohbet eden Türkyılmaz, “Mudanya’daki herkesin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması için, her zaman elimizi taşın altına koymaya, Mudanyalılara en iyi hizmeti üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu. 

TALEP YERİNE GELDİ

Okul Müdürü Hakkı Velioğlu da okuldaki eksiklerin ve gereken tadilatların yapılması yönünde Başkan Hayri Türkyılmaz’dan destek istediklerini ve bu taleplerinin aynı gün hızla yerine getirildiğini vurguladı. Velioğlu, okul bahçesine talep ettikleri bankların ve piknik masalarının aynı gün içinde Mudanya Belediyesi ekipleri tarafından okul bahçesine getirilip yerleştirildiğini, ayrıca okul bahçesinde bazı tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarının da hemen başlatıldığını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X