Tirilye’de ‘İlk Öpücük’

Murat Yıldırım ve Özge Gürel’in başrolünü paylaştığı ‘ilk Öpücük’ filmin çekimleri Tirilye’de başladı. Film, Adam Sandler ve Drew Barrymore’un oynadığı ’50 İlk Öpücük’ün Türkiye uyarlaması olacak.

Tirilye’de ‘İlk Öpücük’

YENİ FİLMDE DE DOKTOR…

Fahriye Evcen’le başrolü paylaştığı ‘Sonsuz Aşk’ filmi bu ay sonunda vizyona girecek olan Murat Yıldırım, bu kez yeni filmi ‘İlk Öpücük’ için dün Özge Gürel’le Tirilye’de kamera karşısına geçti. Adam Sandler ve Drew Barrymore’un 2004’te oynadığı ’50 İlk Öpücük’ün Türkiye uyarlaması olan filmde Yıldırım, ‘Sonsuz Aşk’ta olduğu gibi yine bir doktoru canlandıracak.

AŞIK ETME MÜCADELESİ…

En son ‘Yıldızlar Şahidim’ dizisinde Haziran karakterini canlandıran güzel oyuncu Özge Gürel ise filmde kısa süreli hafıza sorunu yaşayan bir karaktere hayat verecek. Murat Yıldırım ise, bu durumun engel teşkil etmesine izin vermemek için sevgilisini her yeni günde kendisine bir kez daha aşık edebilmek için mücadele içine girecek. Murat Onbul’un yönettiği film 2018’de vizyona girecek.

FIRAT TORAMAN / ÖMER BİLİK

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X