Tirilyeliler itfaiye birimi istiyor

Mudanya’nın Tirilye Mahallesi sakinleri sık sık yaşanan yangın olayları nedeniyle itfaiye birimi istiyor. Bu amaçla mahalle muhtarı Süleyman Alkız imza kampanyası başlattı.

Tirilyeliler itfaiye birimi istiyor

ÖMER BİLİK

 

Binaların yüzde 70’nini ahşap olduğunu dikkat çeken  Muhtar Alkız, ‘En son yaşanan yangında Büyükşehir İtfaiyesi’nin Mudanya’dan yaklaşık 25-30 dakika sonra olay yerine gelmesi tüm Tirilyelileri tedirgin etti. Mahallemizde tarihi eserlerin yanı sıra eski ve ahşap yapı çok, Poyraz rüzgarlarına açık olan mahallemizde çıkabilecek bir yangın korkunç sonuçlar yaratabilir. Biz mahallemize ve yakın diğer mahallelere de müdahale edebilecek bir itfaiye biriminin kurulmasını istiyoruz’ dedi. Muhtar Alkız imza kampanyasını Perşembe günleri kurulan semt pazarında başlattığını bir hafta boyunca kapı kapı dolaşıp topladığı imzaları Mudanya Belediyesi’ne ve Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına vereceğini belirtti. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X