‘Tırnakçı’ kadın, güvenlik kamerasına böyle yakalandı

İnegöl’de bir markette, ‘tırnakçılık’ olarak adlandırılan el çabukluğu yöntemiyle 100 lira çalan kadın, güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, kaçan kadını arıyor.

‘Tırnakçı’ kadın, güvenlik kamerasına böyle yakalandı

Olay Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Markete gelen 3 kadın, tavuk alıp kasiyere parasını verdi. Kadınlardan biri, tavuğun bedelinin alınması için 200 liralık banknotu kasiyere verdi. Para üstünü alan kadın, tavuğu almaktan vazgeçtiğini söyledi. Aldığı para üstünü geri veren kadın, verdiği 200 lirayı geri istedi. El çabukluğuyla para üstü alırken 100 lirayı saklayan kadın, ardından hızla marketten ayrıldı.

Kasadaki eksik para üzerine güvenlik kameralarını izleyince olayı anladıklarını belirten market sahibi, olayı şöyle anlattı:

“Üç kadın dükkanımıza geldi. O sırada eşim kasada duruyordu. Kadınlardan biri tavuk aldı daha sonra eşime 200 TL verdi. Eşim para üstünü çevirince eşimi oyalama taktiğiyle para üstünden 100 TL’sini cüzdanın altına koymuşlar. Sonra ürünü almaktan vazgeçip verdikleri 200 TL’yi alıp kayıplara karışmışlar. Olayın ardından güvenlik kameralarını incelediğimizde durumu fark ettik ve polise haber verdik.”

İşyeri sahibinin başvurusu üzerine markete gelerek güvenlik kameralarını inceleyen polis, 3 kadını aramaya başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X