Titanic’in efsanesi tanınmaz halde!

Efsane film Titanic’in My Heart Will Go On isimli şarkısını seslendiren Kanadalı şarkıcı Celine Dion, Paris Moda Haftası’ndaki görüntüsüyle olay yarattı.

Titanic’in efsanesi tanınmaz halde!

Eşini 2016’da kaybettikten sonra uzun süre inzivaya çekilen ünlü şarkıcı Celine Dion, son bir buçuk iki yıldır bambaşka bir kadın olarak karşımıza çıktı. 

Titanic filminde seslendirdiği My Heart Will Go On şarkısıyla gönüllere taht kurmuş, müziğiyle kendine hayran bırakmış olan Celin Dion şimdilerde ise gerek fit vücudu gerek stiliyle adeta yıllara meydan okuyor.
 

Bunun son örneğine ise Paris Moda Haftası’nda şahit olduk. 51 yaşındaki ünlü yıldız, defileleri izlemeye giderken şık tarzıyla beğeni topladı. Dünyaca ünlü markaların markajına giren Dion, yaptığı kombinlerle kusursuz bir şıklığa da imza attı.
 

BULİMİA MI?

1990’lı yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Celine Dion’un şıklığı kadar zayıflığı da gündem oldu. Moda haftasında genelde göğüs dekolteli tasarımlar tercih eden ünlü şarkıcının kemiklerinin belirgin bir şekilde ortaya çıkması ‘Bulimia’ iddialarını güçlendirdi.
 

Çünkü yaklaşık 12 yıl önce yıldız ismin sahnede güzel görünmek ve fit olmak için yedikten sonra kustuğu, ‘Bulimia’ hastalığına yakalandığı söylenmişti…
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X