TMMOB İKK’da nöbet değişimi

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreterya görevini yürüten Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi bu görevi Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’ne, sekreterlik görevini yürüten EMO Bursa Şube Başkanı Remzi Çınar da görevi MMO Bursa Şube Sek

TMMOB İKK’da nöbet değişimi

Nöbet değişiminde, MMO Bursa Şubesi tarafından, verdiği hizmetlerinden dolayı EMO Bursa Şubesi ve Başkanı Remzi Çınar’a teşekkür plaketi verildi.

Görev yaptığı iki yıl boyunca iktidarın TMMOB’a olan baskıları karşısında hep beraber mücadele ettiklerini belirten Çınar, mücadeleye devam edeceklerini söyledi. TMMOB’un ülke insanının menfaatini odağına koyduğunu ifade eden Çınar, “Tüm baskılara karşı ortak mücadeleyi daha da büyüteceğiz” dedi.

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreterya görevini devralan MMO Bursa Şube Sekreteri Fikri Düşünceli de verdiği mücadele ve çalışmalarından dolayı Remzi Çınar’a ve tüm mücadele arkadaşlarına teşekkür etti. Düşünceli, yeni dönemde de hem iktidarın TMMOB üzerindeki baskılarına karşı, hem de toplum üzerindeki baskılara karşı birlikte dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X