Tofaş Şampiyonlar Ligi’nde ilk peşinde! Bursa’daki maç saat kaçta?

Mavi yeşilliler bugün saat 19.00’da sahasında ağırlayacağı Falco Szombathely’i yenerek FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Tofaş Şampiyonlar Ligi’nde ilk peşinde! Bursa’daki maç saat kaçta?

TOFAŞ Basketbol Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. hafta mücadelesinde bugün Macaristan temsilcisi Falco Szombathely’i ağırlayacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak mücadeleyi Fransa’dan Yohan Rosso, İspanya’dan Fernando Calatrava Cuevas ve Almanya’dan Carsten Straube hakem üçlüsü yönetecek.

Yeni sezonda Avrupa macerasına 2 deplasman maçıyla başlayan ve UCAM Murcia’ya 75-72, SIG Strasbourg’a ise uzatmada 94-89 mağlup olan mavi yeşilliler, ilk galibiyetine taraftarı önünde imza atmak istiyor.

Deon Thompson ve Arturas Milaknis transferleriyle rotasyonunu genişleten ve Türkiye liginde hafta sonu deplasmanda oynadığı Pınar Karşıyaka maçını 83-72 kazanarak moral bulan Bursa temsilcisinde İlkan Karaman ve Berke Büyüktuncel sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

19.00/Tivibu Spor

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X