TOFAŞ Selanik’te tur peşinde! Kritik maç saat kaçta hangi kanalda?

Mavi yeşilliler bu akşam TSİ 20.30’da konuk olacağı PAOK’u eleyerek Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde adını TOP 16’ya yazdırmak istiyor.

TOFAŞ Selanik’te tur peşinde! Kritik maç saat kaçta hangi kanalda?

TOFAŞ Basketbol Takımı, Basketbol Şampiyonlar Ligi play-in eleme turundaki son maçında bu akşam Yunanistan’da PAOK mateco ile kozlarını paylaşacak. Selanik’teki PAOK Sports Arena’da TSİ 20.30’da başlayacak ve kazananın son 16’ya kalacağı bu önemli maçı İspanya’dan Antonio Rafael Conde Ruiz, Bosna Hersek’den Ademir Zurapovic, Polonya’dan Wojciech Liszka hakem üçlüsü yönetecek.

TAMAM MI DEVAM MI?

Serinin ilk maçında rakibini deplasmanda 95-63 gibi farklı bir skorla mağlup ederek saha avantajını eline alan ancak Bursa’da oynanan maçta iki uzatma sonucu parkeden 87-86 mağlup ayrılan mavi yeşilliler, serinin bir kez daha Selanik’e taşınmasını engelleyememişti. Serinin üçüncü maçıyla “Avrupa’da tamam mı, devam mı” maçına çıkacak olan Bursa ekibi, parkeden galibiyetle ayrılarak adını son 16 takım arasına yazdırmaya çalışacak.

20.30/Tivibu Spor 1

Beşiktaş biletleri satışta

TOFAŞ’ın Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında cumartesi günü saat 18.00’de sahasında Beşiktaş Emlakjet ile oynayacağı maçın biletleri 60 ila 35 TL arasında değişen fiyatlarla Biletix’ten satışa sunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X