TOFAŞ yeni sezonu muhteşem bir geceyle açtı

2016-2017 sezonunda Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan TOFAŞ, sezon açılışını, maçlarını oynayacağı TOFAŞ Spor Salonu’nda taraftarlarının yoğun katılımıyla yaptı.

TOFAŞ yeni sezonu muhteşem bir geceyle açtı

Litvanya’dan gelen Zalgiris dansçılarının gösterisiyle başlayan gece, Actionteam’in smaç performansıyla devam etti. Daha sonra TOFAŞ Spor Kulübü’nün yeni sezonla birlikte kullanacağı yeni logo ve formalar görsel bir şovla tanıtıldı. Ardından sırasıyla Mavi Beyazlı takımın oyuncuları ve teknik ekibi anons edildi.

ENE: BURSA’DA BASKETBOL ORTAMI ÇOK GÜZEL

Gecede konuşan antrenör Orhun Ene, Bursa’da çok güzel bir ortamın olduğunu ve yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Kısa bir süre önce hayata gözlerini yuman Mustafa Koç ile anısını paylaşan Ene, ”Kendisiyle anlaşmadan önce bir araya gelmiştim. TOFAŞ’ın başarılı olmasını yürekten diliyordu. Kendisine kupayı beraber kaldıracağız sözünü vermiştik, ama maalesef kendisini erken bir yaşta kaybettik ama biz sözümüzü tuttuk ve tutacağız. TOFAŞ’ı başarılara taşıyacağız” diye konuştuk.

CEO EROL’DAN BURSALILARA TEŞEKKÜR

Yeni sezonla beraber TOFAŞ Spor Kulübü başkanı olarak da görev alacak olan TOFAŞ CEO’su Cengiz Eroldu konuşmasına Bursa’yı basketbol şehri yapacağız diye başlarken, Mustafa V. Koç Spor Salonu ve TOFAŞ Spor Salonu’yla beraber tesisleşme anlamında Türkiye’nin sayılı kulüplerinden biri olduklarının altını çizdi. Yeni sezonun hayırlı olmasını dilerken desteklerinden dolayı Koç ailesine ve Bursa halkına teşekkür etti.

GRİPİN SAHNE ALDI

Konuşmaların ardından Türk müziğinin sevilen gruplarından Gripin sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Mavi Beyazlılar, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında 8 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Volkswagen Arena’da Darüşşafaka Doğuş’a konuk olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X