Tofaş’a hafif geldi! 20 sayı fark…

Mavi yeşilliler Denizli temsilcisine şans tanımadı… İkinci periyottan itibaren ağırlığını koyan Bursa ekibi, parkeden farklı galibiyetle ayrılmasını bildi.

Tofaş’a hafif geldi! 20 sayı fark…

Emre KURTBAY

Başantrenör Ahmet Çakı yönetiminde ilk maçına çıkan, ING Basketbol Süper Ligi’nde play-off mücadelesi veren TOFAŞ, alt sıralardan kurtulmak isteyen Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni 97-77’lik skorla mağlup etti.

Yeşil mavililer böylece arka arkaya ikinci galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Elgin Cook’un 2 sayılık basketiyle başlayan TOFAŞ, çekişmeli geçen ilk çeyreği 23-22 geride tamamladı. İkinci çeyrekte Berk Uğurlu, Paco Cruz ve Jeremy Simmons ile kritik sayılar bulan TOFAŞ, ilk yarının bitimine 49 saniye kala farkı 12’ye çıkarırken, soyunma odasına da 50-40 önde girdi.

CRUZ’DAN 20 SAYI
Üstünlüğünü üçüncü periyotta da sürdüren Bursa temsilcisi son çeyreğe 71-58 önde girerken, final periyodunda farkı daha da açtı ve parkeden 97-77’lik skorla galip ayrılan taraf oldu. TOFAŞ’ta Paco Cruz 20, Berk Uğurlu 15, Kasey Shepherd 14 ve Jeremy Simmons 10 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Merkezefendi Belediyesi’nde ise Nathan Sestina’nın 21 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Mavi yeşilliler, 11. hafta maçında cumartesi günü saat 18.00’de Beşiktaş Icrypex ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Salon iki kez karardı

TOFAŞ ile Merkezefendi Belediyesi arasında oynanan maçta iki kez elektrik kesintisi yaşandı. İkinci çeyreğin ortasında ve üçüncü çeyreğin başında iki kez salonda elektrikler kesildi. Arızalar çok sürmeden giderilirken maç sağlıklı bir şekilde tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X