TOFAŞ’ın İzmir’de kritik sınavı!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcilerimizden TOFAŞ, 13. hafta mücadelesinde bugün İzmir’de Pınar Karşıyaka karşısında galibiyet arayacak.

TOFAŞ’ın İzmir’de kritik sınavı!

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcilerimizden TOFAŞ, 13. hafta mücadelesinde bugün İzmir’de Pınar Karşıyaka karşısında galibiyet arayacak.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda saat 15.30’de başlayacak zorlu karşılaşmayı Fatih Arslanoğlu, Alper Özgök ve Polat Parlak hakem üçlüsü yönetecek. Bursa ekibi 12 maçta 6’şar galibiyet ve yenilgiyle 7. basamakta bulunuyor. Pınar Karşıyaka ise 9 galibiyet ve 3 yenilgiyle 3. basamakta yer alıyor.

Son 5 haftada elde ettiği 4 galibiyetle play-off potasına giren TOFAŞ, zirve hesabı yapan Pınar Karşıyaka’yı yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

15.30/beIN SPORTS 5

 

TOFAŞ’ın Selanik’teki PAOK maçı 2 Ocak’ta

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turuna yükselecek son 8 takımın belli olacağı play-in turunda maç programı açıklandı. Seriye 2 Ocak Salı günü saat 20.30’da Selanik’te başlayacak olan TOFAŞ, Bursa’da; taraftarı önündeki maçını 9 Ocak Salı günü saat 20.00’de oynayacak. Seride eşitlik olması halinde son 16’ya kalacak takımı belirleyecek serinin son maçı 16 Ocak Salı günü Yunanistan’da yapılacak. Grup lideri 8 ekibin doğrudan son 16 turuna kaldığı organizasyonda, play-in’de 2 galibiyete ulaşacak 8 takım daha adını son 16 turuna yazdıracak. TOFAŞ ile birlikte Darüşşafaka Lassa, Galatasaray Ekmas ve Pınar Karşıyaka’nın da mücadele edeceği play-in’de ilk maçlar 2-3 Ocak’ta, ikinci müsabakalar 9-10 Ocak’ta ve gerekirse üçüncü karşılaşmalar 16-17 Ocak’ta oynanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X