TOFAŞ’ın nefesi yetmedi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 24. hafta maçında TOFAŞ, evinde 10 maçtır kaybetmeyen lider Türk Telekom’a 94-91 kaybetti.

TOFAŞ’ın nefesi yetmedi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde son iki maçını kazanarak çıkışa geçen TOFAŞ, 24. hafta maçında sahasında ağırladığı, 10 maçtır kaybetmeyen lider Türk Telekom’a 94-91 kaybetti. Bu sonuçla iki maç aradan sonra kaybeden TOFAŞ ligdeki 15. mağlubiyetini aldı. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanan mücadele başa baş geçti. TOFAŞ, Rob Gray ve Brady Manek’in üçlükleriyle maça iyi başlarken karşılıklı sayılarla geçen ilk çeyrek 22-22, devre ise 47-47 eşitlikle sona erdi.

SONUNU GETİREMEDİ

Üçüncü çeyrekte ise TOFAŞ fırtınası vardı. Güçlü rakibi karşısında bu çeyrekte 27 sayı bulan, buna karşılık potasında 19 sayıya izin veren mavi yeşilli ekip son çeyreğe 8 sayı farkla 74-66 önde giren taraf oldu. Final periyodunda üst üste bulduğu sayılarla farkı eriten Türk Telekom, bitime 4 dakika kala 81-80 öne geçti. Son ana kadar büyük heyecan ve çekişmeye sahne olan mücadele konuk Türk Telekom, TOFAŞ’ın hatalarını iyi değerlendirirken parkeden temsilcimiz 94-91 mağlup ayrıldı. TOFAŞ’ta Rob Gray ve Milton Doyle’ın 23’er sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X