TOFAŞ’ın rakibi Unicaja Malaga! Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda?

Mavi yeşilliler, Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 Turu’na TSİ 22.30’da Unicaja Malaga ile start veriyor.

TOFAŞ’ın rakibi Unicaja Malaga! Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda?

TOFAŞ Basketbol Takımı, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 turu I Grubu’ndaki ilk maçında bugün İspanya’da Unicaja Malaga’ya konuk olacak.

Palacio de Deportes Jose Maria Martin Carpena’da TSİ 22.30’da başlayacak karşılaşmayı Letonya’dan Gatis Salins ve Andris Aunkrogers ile Litvanya’dan Gintaras Maciulis hakem üçlüsü yönetecek.

Play-in eleme turunda Yunanistan temsilcisi PAOK mateco’yu eleyerek tur atlamayı başaran mavi yeşilliler, TOP 16’ya da iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

STRASBOURG BURSA’YA GELECEK
Ev sahibi Unicaja Malaga ise normal sezonda A Grubu’nu 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle lider tamamlayarak son 16’ya adını yazdırmıştı. TOFAŞ Basketbol Takımı, son 16 turunda ikinci maçını 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de sahasında Fransız temsilcisi SIG Strasbourg ile yapacak. Mavi Yeşilliler, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 18. haftasında ise pazar günü saat 20.30’da evinde Yukatel Merkezefendi Belediye ile kozlarını paylaşacak.

22.30/Tivibu Spor 3

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X