TOFAŞ’ın rakibi Yunan AEK! Bursa’daki maçta saat kaçta?

Mavi yeşilliler bu akşam 20.00’de konuk edeceği Yunanistan temsilcisi AEK B.C.’yi taraftarının desteğiyle devirerek Şampiyonlar Ligi Play-in serisinde durumu eşitlemek istiyor.

TOFAŞ’ın rakibi Yunan AEK! Bursa’daki maçta saat kaçta?

TOFAŞ, FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi Play-in serisi 2. maçında bugün Yunanistan temsilcisi AEK B.C.’yi devirerek seriyi 1-1’e getirmek istiyor. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda saat 20.00’de başlayacak kritik mücadeleyi Fransa’dan Yohan Rosso, Polonya’dan Wojciech Liszka, İtalya’dan Beniamino Manuel Attard hakem üçlüsü yönetecek. Yunanistan’da oynanan ilk maçı 73-70 kaybederek seride 1-0 geriye düşen mavi yeşilliler, bu akşamki maçı taraftarının desteğiyle kazanarak son 16’ya kalma şansını Atina’daki son maça taşımayı hedefliyor.

KAZANIRSA SON MAÇ ATİNA’DA

Sakat olan Mustafa Kurtuldum dışında eksik oyuncusu bulunmayan TOFAŞ Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde hafta sonu Frutti Extra Bursaspor ile oynadığı Bursa derbisini 82-83 kaybetmişti. AEK B.C. de Yunanistan liginde deplasmanda Olympiacos B.C.’ye 111-71 mağlup oldu. Bu karşılaşma sonunda seride eşitlik olması halinde TOP 16’ya yükselecek takımı belirleyecek serinin üçüncü ve son maçı 18 Ocak’ta Atina’da oynanacak.

20.00/Tivibu Spor 1

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X