TOFAŞ’lı gençler İspanya’da

EuroLeague Adidas Next Generation Turnuvası’na katılmak için yarın İspanya’ya giden Bursa ekibinde Başantrenör Semih Soğuksu, “Valencia’da ilk bakacağımız şey oyuncunun gelişimi ve tecrübe kazanması” dedi.

TOFAŞ’lı gençler İspanya’da

Avrupa’nın en prestijli altyapı turnuvası olarak kabul edilen EuroLeague Adidas Next Generation Turnuvası elemelerine katılacak olan TOFAŞ Basketbol Genç Takımı dün İspanya’ya gitti. İspanya’nın Valencia şehrinde gerçekleştirilecek elemelerde Bursa ekibi, B Grubu’nda FC Barcelona Lassa, Herbalife Gran Canaria ve LDLC ASVEL Villeurbanne ile kozlarını paylaşacak. 13 EuroLeague ve 11 EuroCup takımının dahil olduğu ve toplam 32 ekibin katılacağı turnuvada her ülkede birinciliği elde edecek 4 takımın yanı sıra, wild-card elde edecek diğer 4 ekip de 2020 EuroLeague Final Four’una ev sahipliği yapacak Köln’deki final turnuvasının biletini alacak. Bu yıl 18.’si düzenlenecek organizasyona ilk kez katılacak olan U18 TOFAŞ Takımı’nın Başantrenörü Semih Soğuksu, kendileri için önemli olanın oyuncu gelişimi ve oyuncuların deneyim kazanması olduğunu söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X