Tofaş’ta mesafeli üretim

Tofaş, üretim hatlarında 1.5 metre sosyal mesafe kuralını uygulamaya başladıklarını, bu nedenle üretim hızının da düştüğünü açıkladı.

Tofaş’ta mesafeli üretim

Tofaş’tan yapılan açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın açıkladığı ve Koç Topluluğu genelinde uygulanmakta olan önlemler paralelinde hareket ettiklerine vurgu yapıldı.

Söz konusu açıklamada, ‘’Üretim hatlarımızda, Dünya Sağlık Örgütü’nün tavsiyeleri doğrultusunda çalışan sağlığı açısından riskleri minimize etmek amacıyla 1.5 metre sosyal mesafe kuralını uygulamaya başlayarak üretim hızımızı düşürüyoruz. Sosyal mesafe uygulamamızı üretim hatlarının yanında, personel servisleri ve tüm ortak alanlarda devreye alıyoruz. Bununla birlikte, iş durumu müsait olan çalışanlarımız için bugünden itibaren evden çalışma imkânı tanıyoruz. Durumu anlık olarak takip ederek gerekli önlem ve aksiyonları almaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X