TOFAŞ’tan ’10 numara’ galibiyet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden TOFAŞ, Denizli’de uzatmaya giden maçta Merkezefendi Belediyesi’ni 95-88 mağlup ederek 10. galibiyetini alıp play-off yarışına tutundu.

TOFAŞ’tan ’10 numara’ galibiyet

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 25. haftasında TOFAŞ, normal süresi 77-77 berabere tamamlanan maçta deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket’i uzatmada 95-88’lik skorla yenerek play-off yolunda 10. galibiyetine imza attı.

Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçın uzatma bölümüne Milton Doyle ve Brady Manek’in üçlükleriyle hızlı başlayan Bursa temsilcisi, parkeden 95-88 galip ayrılmayı başardı.

TOFAŞ’ta Milton Doyle ve Brady Manek 23’er sayıyla takımın en skorer isimleri olurken; Arturas Milaknis 16 sayı; Boubacar Toure 15 sayı ve Rob Gray de 14 sayı kaydetti. Tyler Ennis ise yabancı kontenjanı nedeniyle karşılaşmada forma giymedi. TOFAŞ, 22 Nisan Cumartesi günü evinde saat 15.30’da Anadolu Efes’i ağırlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X