TOHM’un gurur tablosu

Bursa Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) milli sporcuları, Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 1 altın, 1 gümüş madalya kazandı.

TOHM’un gurur tablosu

Türkiye’deki 20 Olimpik Merkezden biri olan ve Bursa Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) sürdürülen çalışmaların meyveleri alınmaya devam ediyor. Hizmete girdiği günden beri atletizm, yüzme, tekvando ve güreş branşlarında sistemli, planlı ve bilimsel çalışmaların sürdürüldüğü Bursa Olimpik Hazırlık Merkezi’nin sporcuları ulusal ve uluslararası organizasyonlarda önemli başarılar kazanıyor.

DAMGA VURDULAR

Almanya’nın Dortmund kentinde düzenlenen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonası’na katılan Bursa TOHM sporcuları, organizasyona damga vurdu. Avrupa Şampiyonası’ndaki tüm kategoriler içinde finale çıkan iki sporcu da, Bursa TOHM sporcuları Kerem Kamal ve Süleyman Erbay oldu. 55 kilo grekoromende mindere çıkan milli güreşçi Kerem Kamal Avrupa şampiyonu olup, Türkiye adına tek altın madalyayı kazandırdı.Yine Bursa’nın yetiştirdiği ve 96 kilo grekoromende mindere çıkan Bursa TOHM’un diğer sporcusu Süleyman Erbay da, Avrupa ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Milli sporcular Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezi’nde bir araya geldikleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na verdikleri Avrupa’da madalya kazanma sözünü tuttular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X