Tokat’ta Ev Yangını

Tokat’ın Niksar ilçesinde 3 katlı apartmanın birinci katında çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Kü…

Tokat’ta Ev Yangını

Tokat’ın Niksar ilçesinde 3 katlı apartmanın birinci katında çıkan yangın korku dolu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Kültür Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde 3 katlı bir apartmanın birinci katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mehmet ve Arife Durur adlı yaşlı çiftin ikamet ettiği evde kimsenin bulunmadığı esnada birden dumanlar ve alevler çıkmaya başladı. Dumanı fark eden üst kattaki komşunun itfaiyeyi aramasıyla birlikte Niksar Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale ettiler. Polis ekipleri de çevrede güvenlik tedbiri alırken, yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis yangınla ilgili soruşturma başlatırken, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği düşünülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X