Tokat’ta İntihar Girişimi

Tokat’ta intihar girişiminde bulunan genç, polise zor anlar yaşattı. Edinilen bilgiye göre; Kümbet Mahallesi’nde inşaat halinde olan binadan yanda…

Tokat’ta İntihar Girişimi

Tokat’ta intihar girişiminde bulunan genç, polise zor anlar yaşattı. Edinilen bilgiye göre; Kümbet Mahallesi’nde inşaat halinde olan binadan yandaki apartmanın çatısına çıkan T.H’yi (30) gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Yardım ekipleri sevk edildi. Sevgilisi ile görüşmek istediğini ifade eden şahsı polis ikna etmeye çalıştı. Bu arada sinirlenen genç önce cep telefonu ve kimliğini sonrada çatının kiremitlerini sağa sola atmaya başladı. Bina çevresi güvenlik açısından boşaltılırken, şahsı Asayiş Şube Müdürü İsmail Kılıç ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1,5 saat süren ikna çabaları sonrasında itfaiye aracından uzatılan yangın merdiveni ile çatıya çıkan Kılıç’ın ikna çabalar sonuç verdi. Şahıs aşağı indirilerek 112 Acil Yardım ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X