Tokat’ta Şadırvanın İçler Acısı Hali

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi yanında bulunan şadırvandaki kirlilik tepkilere neden oldu. Niksar’da Şeyh Keşfi Osman E…

Tokat’ta Şadırvanın İçler Acısı Hali

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi yanında bulunan şadırvandaki kirlilik tepkilere neden oldu. Niksar’da Şeyh Keşfi Osman Efendi Camisi yanında bulunan şadırvanın içindeki çirkin görüntü cami cemaatini ve vatandaşları üzdü. Şadırvan içerisinde bulunan suyun toplandığı hazne kısmının suyun kirlenmemesi için üzeri cam kubbe şeklinde örtülüydü. Kendini bilmez birileri tarafından kırılan cam hazneli kısmın içerisi adeta çöp yığını haline geldi. Gördüklerine inanamayan ve duruma tepki gösteren cemaat ve vatandaşlar, “Bu işi yapan kendini bilmezleri kınıyoruz. Bu yapılan terbiyesizliktir saygısızlıktır. Dinimizde temizlik ön plandadır ama dinimize ne kadar değer verdiğimiz görülüyor. Belediye tarafından buraya gereken özenin intizamın gösterilmesi gerekiyor. Yetkililerin buraya gelip görmeleri gerekiyor ve gerekli tedbirleri almalarını istiyoruz” dediler. Vatandaşlar ayrıca sadece Keşfi Camisi yanındaki değil, diğer cami yakınlarında bulunan şadırvan, abdesthane ve tuvaletlerin de durumlarının içler acısı halde olduğunu belirttiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X