TOKİ İznik’te çalışmalara başladı

İznik’e TOKİ konutları yapılmasıyla ilgili çalışmalara start verildi. TOKİ heyeti, konutların yapılacağı bölgede inceleme yaparken, etüd çalışmalarına da başlandı.

TOKİ İznik’te çalışmalara başladı

İlçenin ihtiyacı olan Sosyal Konut Projesi çalışmalarına start verilirken, TOKİ heyeti konutların yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. 

TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan, İmar Planlama Şube Müdürü Yavuz Çelik, TOKİ Uzmanları Hamdiye Aysezen, Ruhan Ertuğrul, Emin Sarıkavak’tan oluşan heyet Belediye Başkanı Osman Sargın ile bir araya geldi. 

SELÇUKLU MİMARİSİ

Yaklaşık üç saat süren toplantının ardından Belediye Başkanı Osman Sargın, TOKİ heyetine projenin gerçekleştirileceği 27 dönümlük araziyi gösterdi. 

Belediye Başkanı Osman Sargın, ‘Seçim öncesi çalışmalarımızda halkımıza TOKİ Sosyal Konut Projesi’ni getirme sözünü vermiştik. Bir projemizin daha hayata geçmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. TOKİ ile Sosyal Konut Projesi çalışmalarımıza start verdik. Sosyal Konut Projesi kapsamında ilçemizde TOKİ’ye ait alan üzerinde ilk etüt proje çalışmalarına başlandı. Sosyal Konut Projelerimiz Selçuklu mimarisi özelliğini taşıyacak şekilde hazırlanıyor’ dedi.

Heyetle yapılan görüşmelerde çalışmaların hızlanması için resmi yazışmaların ivedilikle sonuçlanması konusunda anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Osman Sargın, toplantı sonrasında TOKİ İmar Planlama ve Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan ve heyete çini tabak hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X