Toktaş’tan coşkulu açıklama

MHP İl eski Başkanı Hasan Toktaş, milletvekili aday adaylığını partisinin il binasının önünde coşkulu bir kalabalık eşliğinde açıkladı.

Toktaş’tan coşkulu açıklama

SEYİT GÜNDOĞAN 

MHP’nin diğer milletvekili aday adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda aday adaylığını açıklayan Toktaş, yanlış politikalarla Türkiye’nin bölünmenin eşiğine getirildiğini söyledi. 

Vatanın bir coğrafyasının devletin kontrolünden çıkarılarak bölücülerin insafına terk edildiğini öne süren Toktaş, ‘Devlet egemenliğini hiçe sayan bölücü örgüt Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde vergi topluyor, mahkeme kurup vatandaşları yargılıyor. Ülkenin içindebulunduğu bu durum göz önünde alındığında görülüyor ki 7 Haziran seçimlerinin ‘kaza’sı yok.  Onun için bölücülerle Diyarbakır’da devleti yıkma provası yapacağı bugün biz de Ankara’da düzeleyeceğimiz büyük kurultayımızla milletimize bizimle yürüyün diye sesleneceğiz’ diye konuştu.  

Milletvekilliğini mevki ve makam için istemediğinin altını çizen Toktaş, ‘Listedeki yerim ne olursa olsun. Kaçınçı sırada olduğuma bakmadan hatta listede yer almasam bile sanki birinci sıradaymışım gibi çalışacağım. Görev yapacağım 4 yıl boyunca gitmediğm köy, gitmediğim mahalle kalırsa bana hakkınızı helal etmeyin’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X