Tokyo’da tarihi anlar! Resmen başladı…

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın resmi açılış töreni başladı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılış törenine davetli olarak katıldı.

Tokyo’da tarihi anlar! Resmen başladı…

Dünyanın en prestijli organizasyonları arasında yer alan Olimpiyat Oyunları’nda açılış töreni başladı. “Discover Tomorrow (Yarını Keşfet)” sloganıyla gerçekleştirilecek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nın resmi açılışı Japonya Ulusal Stadı’ndaki törenle gerçekleştiriliyor. 8 Ağustos’taki kapanış törenine kadar sporcular, birçok branşta büyük bir mücadelenin içinde olacak.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na Covid-19 pandemisi nedeniyle seyirci alınmayacak. 32. Yaz Olimpiyat Oyunları, Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilecek.

Türkiye, Tokyo 2020’ye 58’i erkek, 50’si kadın olmak üzere toplam 108 sporcuyla katılacak. Takım sporlarından sadece voleybol takımımız Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek. Açılış seremonisinde Türk bayrağını, milli yüzücüler Merve Tuncel ile Berke Saka’nın taşıyacak.

Sporseverler, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nı TRT Spor ve TRT Spor Yıldızı ile Eurosport 1, Eurosport 2’den izleyebilir. Açılış töreni ise TRT Spor ve Eurosport 1’den canlı yayınlanıyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları açılış törenini yerinden takip etti. Bakan Kasapoğlu, “Açılış Töreni’nde milli sporcularımızın yanındayız!” paylaşımında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X