Tolga Karel’in eski eşi sokak ortasında mayoyla gezdi

Oyuncu Tolga Karel’in eski eşi, ünlü model Günay Musayeva, modacı Rufat İsmayil’in yeni koleksiyonu için New York’ta objektiflere poz verdi.

Tolga Karel’in eski eşi sokak ortasında mayoyla gezdi

Azeri asıllı Türk model ve oyuncu Günay Musayeva, uzun bir aradan sonra magazin gündemine bomba gibi oturacak pozlarıyla adını duyurdu.
 

Günay Musayeva 55

Musayeva, hafta sonu trafiğin en yoğun olduğu saatlerde New York caddelerinde üstünde sadece mayosu ile dolaştı.
 

Günay Musayeva 2

Musayeva, ünlü modacı Rufat İsmayil’in Afffair adını verdiği kapsül koleksiyonu için New York’ta Umut Kıran ve Selim Akar’ın objektifine mayoyla poz verdi.
 

Günay Musayeva 3

Hafta sonu yapılan çekimlerde tüm kalabalığa ve trafiğe bir de Musayeva’nın pozlarına bakakalan vatandaşlar eklendi.
 

Günay Musayeva 4

New York caddelerinde mayosuyla yürüyen Musayeva’yı görenler, yanına gelip fotoğraf çektirdi.
 

Günay Musayeva 5
 

Günay Musayeva

GÜNAY MUSAYEVA KİMDİR?

Günay Musayeva, 7 şubat 1986 tarihinde Azerbaycan’da doğdu. Bakü Devlet Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümünü birincilikle bitirip master yaptı.
 

Günay Musayeva 6

Günay Musayeva, 29 Ağustos 2011 tarihinde oyuncu Tolga Karel yıldırım nikahı ile İzmit’te evlendi. Cihangir Can (d.18 nisan 2012) adında bir oğlu var.
 

unlu-model-mayoyla-gezindigi-new-york-caddelerini-716357_5419_7_b
 

2010 Best Model Azerbaycan birincisi ve Bulgaristan’da 2010 yılında düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci oldu. Birçok dizi, film ve reklamda oynadı.

Günay Musayeva, 19 Nisan 2013 tarihinde “Tiyatro Yok ki” tiyatro gurubunun Aşk-ı Mecnun isimli tiyatro oyununda erkek tiplemesiyle rol aldı. Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasında oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X