Tomas Necid gerçekleri!

Çek golcünün transferinde adım atılamamasının nedenleri ortaya çıktı.

Tomas Necid gerçekleri!

Bursaspor uzun süredir Çek forvet Tomas Necid ile temas halinde. Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki oyuncunun menajerleriyle birçok defa görüşen yeşil beyazlıların bu transferde neden adım atamadığı ortaya çıktı. Tomas Necid’in menajerleri bugüne kadar Türkiye’de pek şahit olmadığımız bir yöntemle Bursaspor’un karşısına çıktı. Menajerler tecrübeli forvetin haklarının yüzde 50’sini yeşil beyazlı yönetime önerdi. Bunun için de Bursaspor’dan 500 bin Euro talep edildi. 

SATIŞTAN DA YÜZDE 50 PAY

Menajerlerin ileriki yıllar için ümitleri olmasından dolayı tamamen Tomas Necid’i tapusuyla verme niyetinde olmadıklarını belirtildi. Bu arada Çek golcünün menajerliğini Zlatan İbrahimoviç’in de menajeri olan Mino Raiola’ya bağlı bir şirket yapıyor. Menajerlerin Tomas Necid’in Bursaspor’dan sonra başka bir takıma gitmesi durumunda da yeşil beyazlılara yüzde 50 pay önerdiği öğrenildi. Sunulan bu teklife Bursaspor’un yanıt vermediği bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X