‘Toparlanmak zorundayız’

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, ‘Saha ve seyirci avantajımız olmasına rağmen Hatayspor karşısında sahadan yenik ayrılmak bizim açımızdan iyi olmadı’ dedi.

‘Toparlanmak zorundayız’

SADULLAH ORGAN  

Hatayspor’a kendi sahasında 3-2 mağlup olan İnegölspor’da moraller bozuk. İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, zor bir süreçten geçtiklerini ve biran önce toparlanmak istediklerini söyledi. 

Her maça galibiyet için çıktıklarını belirten Yıldırım, ‘Her maça kazanmak için çıkmamıza rağmen, isteğimiz bir türlü gerçekleşmiyor. Grupta en yakın takipçimiz Hatayspor ile oynadığımız maçın hemen başında öne geçmemize rağmen, ilk yarının son dakikasında penaltıdan yediğimiz golle beraberliği yakaladılar. 2. yarıda ise oyunu değiştirmek için sergilediğimiz mücadeleye rağmen pozisyonlar bulamadık’ diye konuştu.

Altay maçı önemli

Hatayspor’un kendi zaaflarından iyi yararlandığını ifade eden Yıldırım, ‘Ardı ardına iki gol atarak bir anda 3-1 gibi önemli skora ulaşmış oldular. Beklemediğimiz bir skor karşısında beraberliği kurtarmak için sadece bir gol atabildik. Bizi üzen sonuç çıkmış oldu. Bu nedenle çok üzgünüm. Saha ve seyirci avantajımız olmasına rağmen sahadan yenik ayrılmak bizim açımızdan iyi olmadı. Doğrularımızı eksiklerimizi ortaya koyarak, bu sürecin dışına çıkmanın yolunu arayacağız. Bu nedenle toparlanmak zorundayız. Hafta sonu oynayacağımız Altay maçını kazanarak, bu maçla birlikte bir çıkış yakalamak için hazırlıklarınıza başlayacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X