Topçu: ‘İlerleyen haftalar için umutluyuz’

Bursaspor teknik direktörü Mutlu Topçu, K.Karabükspor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından yaptığı açıklamada “ Bugün pozitif futbolumuzla galip geldik” dedi.

Topçu: ‘İlerleyen haftalar için umutluyuz’

Mutlu Topçu, geçtiğimiz hafta oynanan  Atiker Konyaspor maçına değinerek sözlerine başlarken, “Konya maçında 3 net pozisyonumuz var. Pozitif futbolumuz vardı. Bunu sonuca yansıtamamıştık.  Maça stresli başladık, Pablo ile gol kaçırdık. Attığımız gol ofsayt değildi. Geldiğimiz bu noktada 3 gol atıp, gol yemeden kazanmak önemliydi. İleriki haftalar için umutluyuz. Kalan 7 haftadaki maçlarımızı değerlendirip ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mutlu Topçu şunları söyledi:

Sercan Yıldırım’ın performansının sorulması üzerine, “Sercan ben geliyorum diye Konyaspor maçında sinyali vermişti. Bu güçlü hali. Ben daha iyisini bekliyorum. Formayı futbolcu çalışarak alır. Sercan çalışmalarının karşılığını aldı. Sercan’dan daha fazlasını bekliyorum. Batalla ise elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Mutlu mu mutsuz mu ben bilmem. Kendisine sorun.”

TAKIM DEMORALİZE OLDU

“Futbolda üst üste kaybettiğinizde moralsiz kalıyorsunuz. Biz de üst üste iki üç maç olunca futbolcular özgüven kaybı yaşadı. Biz böyle mücadele edip pozisyon ürettik. Baskı yiyen futbolcular tabi ki çok rahat değiller. Futbolcular hepsi çok iyi niyetli. Baskı ile oynamak gerçekten kolay değil. Bunu üzerimizden atarsak güzel futbolda ortaya gelir. Bizim en büyük sorunumuz ikinci yarıda istikrarı yakalayamamız.”

ERTUĞRUL TAKIMIN STOPERİ

Ertuğrul Ersoy’un performansı ve oyundan çıkarken soyunma odasına gitmesinin sorulması üzerine “Bu sezon sağbekte çok sıkıntımız oldu. Bildiğiniz gibi Ertuğrul stoper. Biz onu sağ bekte oynattık. Onun adam geçip orta yapmasını bekleyemeyiz. Taraftar fazlasını bekleyebilir. Alkışlansa performansları yükselecek. Taraftarla bütünleştiğimizde keyifli oluyor.  

ERTUĞRUL ERSOY : BU ŞEHRİ VE KULÜBÜ SEVİYORUM

Maç sonrası açıklama yapan genç oyuncumuz Ertuğrul Ersoy, “Yanlış anlaşılmak istemiyorum. Bu şehri taraftarı ne kadar çok sevdiğimi herkes bilir. Açamadığım bir orta sonrası tepki oldu. Bugün iğne ile oynadım. Hocam bunu biliyordu. Tepkiler nedeniyle değil, ağrılarım arttığı için çıktım. Bu kulübü ve camiayı çok seviyorum. Tribünde ailemi gördüm. Babamın bulunduğu yerde tepki vardı. Biran duygusallık yaşadım. Bir hatam olduysa affola. Bu kulübü ve taraftarı çok seviyorum” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X