Tophane’de silahlı kavga!

Bursa’da müteahhit yanında çalışan bir personel ile mobilyacı arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan çatışma cinayetle bitti.

Tophane’de silahlı kavga!

Kentin en işlek meydanlarından Tophane Meydanı’ndaki cinayet anı ise bir amatör tarafından görüntülendi. 

İnegöl’de mobilya fabrikası açmaya hazırlanan Ridayettin Serbest, fabrikanın yapım işini bir müteahhite verdi. İddiaya göre müteahhit işi yarıda bıraktı. Ridayettin Serbest konuyu konuşmak için oğlu Erkan Serbest’i de yanına alarak müteahhitin yanında çalışan Başarol ile konuşmak için Tophane Meydanı’na geldi. İki taraf da konuşmaya yakınları ve silahla geldiler.

Buradaki konuşma esnasında tartışma çıkınca Erkan Serbest, Tacettin Başarol‘ı kasığından silahla yaraladı. Buna cevap veren karşı Başarol, Erkan Serbest’i başından silahla ağır yaraladı. Peşpeşe silah sesleri üzerine çevredekiler büyük şok yaşadılar.

Tacettin Başarol, yaralı olarak yerde yatarken kanamayı durdurmak için kendisine müdahale etmeye çalışıldı. Ancak bu esnada; çatışmada oğlu ağır yaralanan Ridayettin Serbest silahla yanına yaklaşıp başına bir kez ateş etti. Başarol orada hayatını kaybetti. O anlar ise bir amatör tarafından saniye saniye görüntülendi. Ridayettin Serbest, öldürdüğü Tacettin Başarola yardım eden bir kişiye de ateş etti ancak silah tutukluk yaptığı için o kişi kurtuldu.

Polis ise olaydan sonra oğlunun durumu için hastaneye giden mobilyacı Ridayettin Serbest‘i gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X