Toplayın bavulu

Teknik Direktör Paul Le Guen kadroda istemediği futbolcuları belirlemeye başladı… İlk kurban Ricardo Faty oldu. 31 yaşındaki oyuncu Avusturya kampına götürülmeyecek. Joshua John ve Sercan Yıldırım için kararsız olan Fransız teknik adam, altyapıdan Amoak

Toplayın bavulu

Beytullah SÜAT

Bursaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor fakat kadro içersinden kimlerle yolların ayrılacağı merak ediliyor. Genç oyuncularla birlikte elinde fazla sayıda futbolcu bulunan Teknik Direktör Paul Le Guen, hafta başından itibaren elemelere başlayacak. Fransız çalıştırıcının ilk kurbanının ise Ricardo Faty olduğu öğrenildi. Le Guen’in, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun performansından memnun olmadığı belirtildi.

JOSHUA JOHN’A OLUMSUZ AMA!

Ricardo Faty’nin 16 Temmuz’da başlayacak olan Avusturya kampına dahil edilmemesi bekleniyor. Yeşil beyazlı kulübe 2015 yılında gelen deneyimli krampondan kendisine kulüp bulması istenecek. Teknik Direktör Paul Le Guen’i düşündüren diğer iki isim ise Joshua John ve Sercan Yıldırım. Özellikle Joshua John için olumsuz bir düşünce içersinde olan deneyimli çalıştırıcının net kararını vermediği belirtildi.

KOFİ İDMANLARA ÇIKACAK

Geçen sezon yine istenilen performansı gösteremeyen Sercan Yıldırım’da belirsizler arasında duruyor. Ayağa pas yapan, mücadele eden isimler üzerinde yoğunlaşan tecrübeli teknik adamın genç oyunculardan kimleri kadro içersinde de tutacağı merak ediliyor. Nijeryalı Pacshal Onyedika Okoli’yi kadroda tutmayı planlayan Teknik Direktör Paul Le Guen, yine geçen sezon altyapıya gelen ve Amoako Kofi Atta’yı da A Takım antrenmanlarına alma kararı aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X