Toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor

Gemlik Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında 2016 ve 2017 yılını kapsayan Toplu İş Sözleşme görüşmelerinin ikinci oturumu geçtiğimiz hafta yapıldı.

Toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor

Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol başkanlığında toplanan heyetler, 110 işçiyi kapsayan 82 maddelik taslak üzerinde istişare çalışmalarını devam ettirdiler.

 

Gemlik Belediyesi’ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yunus Emre Yılmaz, Mali Hizmetler Müdürü Emine Aksel Tümer, Yazı İşleri Müdürü Faruk Bilgili, Avukat Aydın Hasan ile Hizmet İş Sendikasını temsilen Hizmet İş Sendikası Bursa Şube Başkanı Mehmet Keskin, Genel Sekreteri Selim Bal, İşyeri Temsilcileri Recep Yazıcı, Sami Kara’ da toplantıda hazır bulundu.

110 işçiyi kapsayan 82 maddelik taslak üzerinde devam eden görüşmelerde kalan 13 maddenin 10 maddesi karara bağlanarak mutlu sona hızla yaklaşıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, bundan önce olduğu gibi bu yılda görüşmelerin karşılıklı saygı ve güven çerçevesinde devam ettiğini belirtti. Erol, önümüzdeki çarşamba günü saat 14.00’da yapılması kararlaştırılan 3. oturumda kalan 3 maddede de anlaşarak mutlu sona ulaşacaklarına inandığını belirtti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X