Toplu taşımada geniş güvenlik

İnegöl Ulaşım A.Ş, yolcuların ve sürücülerin güvenliği için yeni bir güvenlik sistemini hayata geçirdi. İNULAŞ, araç içi ve dışı sesli kamera hizmetiyle vatandaş ve sürücü güvenliğini arttırdı.

Toplu taşımada geniş güvenlik

SADULLAH ORGAN

İNULAŞ, araçlarda GPRS sistemi de dahil olmak üzere yolcuların güvenliğini sağlamak adına araç içi ve dışını gösteren ses donanımlı kameralarla yolcu ve sürücü güvenliğini arttırdı. 

İhtiyaç halinde 72 saat geçmişe yönelik olarak kayıt alınabilecek. Sistem sayesinde duraklarda yolcu almayan veya araç içerisindeki olumsuz bir durum nedeniyle herhangi bir şikâyet ile başvuran vatandaşların talepleri, kamera kayıtları incelenek en sağlıklı biçimde işleme koyulabilecek. İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Ayçiçek, ilçenin toplu ulaşım ağındaki etkin rolü ve görevini, hedeflenen çağdaş ölçülere ulaştırmak için çalıştıklarını söyledi. 

GPRS SİSTEMİ

Vatandaşlara daha iyi bir hizmet verebilmek için her aracın gün içerisindeki bütün seferlerinin dakikalarına da bakılarak GPRS sistemi ile incelendiğini dile getiren İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ergin Ayçiçek, kurallara uymayan toplu taşıma araçlarının sürücülerine de cezai işlem uyguladıklarını aktardı. Ayçiçek, “Mücbir sebepler haricinde duraklardan erken geçen veya geç kalan araçlara, güzergah dışına çıkan araçlara cezai işlem uygulanmaktadır” diye konuştu.

KAYIP EŞYALARA ULAŞILABİLECEK

İNULAŞ A.Ş olarak bütün şoförler ve personelin eğitimine önem verdiklerinin altını çizen Ayçiçek, belli periyotlarla tüm personeli eğitimlere tabii tuttuklarını kaydetti. Ayçiçek, “Araçlarımızda vatandaşlarımızın unutmuş olduğu eşyalara da fazlasıyla önem vermekteyiz. Bu sebeple bizlere müracaat eden vatandaşlarımızın kullanmış oldukları Kent Kart numarasından binmiş oldukları aracı tespit ederek, kayıp eşyalara anlık olarak ulaşmamız mümkündür”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X