Topuk’tan Çepni’ye ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkanı Remzi Topuk, Bursa Kent Konseyi Başkanlığı görevine yeni seçilen Hasan Çepni’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Topuk’tan Çepni’ye ziyaret

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mesut Okyay ve Divan Kurulu Üyesi Muharrem Kutlucan ile bir araya geldi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, BTSO’nun Türkiye’nin en büyük odalarından biri olduğunu ifade etti. Kendisinin de BTSO ailesi içerisinde yer aldığını belirten Çepni, “Ziyaretiniz bizleri ayrıca gururlandırdı. Böylesine büyük bir ailenin ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. BTSO son yıllarda önemli çalışmalara imza atıyor” dedi.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ise, Bursa Kent Konseyi başkanlığı görevine yeni seçilen Hasan Çepni’ye başarılar diledi. BTSO Meclis üyesi olan Çepni’nin Bursa için önemli bir göreve gelmesinin kendileri için gurur verici olduğunu söyleyen Topuk, “Bursa Kent Konseyi’ni şehrin ortak aklının çalıştığı ve birleştiği bir platform olarak görüyoruz. Bursa’yı ilgilendiren konuların olumlu ve olumsuz yönlerinin tartışıldığı Kent Konseyi’nde, çıkan görüşler karar alıcılar tarafından dikkate alınıyor” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X