Torku Konyaspor’un Avusturya Kampı Başladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un ikinci etap kampı Avusturya’da başladı. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Erzurum’da kam…

Torku Konyaspor’un Avusturya Kampı Başladı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor’un ikinci etap kampı Avusturya’da başladı. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Erzurum’da kamp yaparak tamamlayan yeşil-beyazlı takımda iki günlük izin sona erdi ve ikinci etap kamp için varılan Avusturya’nın Langenfeld Kasabası’ndaki ilk çalışma dün akşam saatlerinde gerçekleştirildi. Çalışma öncesi teknik direktör Aykut Kocaman oyuncularla saha içerisinde kısa bir toplantı yaparken, Erzurum’daki ilk etap kampında gösterilen performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve daha çok özel maç ve taktik çalışmaların ağırlıklı olacağı Avusturya’daki hazırlıklarda daha iyi performans görmek istediğini söyledi. Koşu ve topla oynanan oyunlarla başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Oyuncular 15 dakikalık koşu ve saha kenarına kurulan parkurlarda yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışmasının ardından yapılan açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X