Toros Kaplanları’nın Sağlığı Yerinde

Türkiye Erkek Basketbol 1. Ligi’nin güçlü ekiplerinden Adanaspor’un oyuncuları, Özel Adana Medline Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Toros Kaplanları’nın Sağlığı Yerinde

Türkiye Erkek Basketbol 1. Ligi’nin güçlü ekiplerinden Adanaspor’un oyuncuları, Özel Adana Medline Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Adanaspor Kulübü’nün sağlık sponsoru olan Özel Adana Medline Hastanesi’ne gelen basketbolcuların, uzman hekimlerce yapılan genel sağlık kontrollerinde herhangi bir soruna rastlanmadı. Hastane yetkilileri, 13 Eylül’de Federasyon Kupası’na katılacak olan sporcuların tümünün karşılaşmaya hazır olduklarını açıkladı. Muayeneleri sonrası hastane yöneticileri ve hekimlerle anı fotoğrafı çektiren “Toros Kaplanları”ise “Federasyon Kupası’nda zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Bu karşılaşmalar öncesi herhangi bir sağlık sorunumuzun bulunmaması bizim için bir şans. Sağlık kontrolümüzü titizlikle gerçekleştiren, sponsorumuz Özel Adana Medline Hastanesi hekimlerine ve yetkililerine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X