Torun ilçe başkanları ile bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe başkanları ile toplantıda buluştu. İl Koordinatörü Ahmet Gökhan Sarıçam’ın da katılımıyla gerçekleşen toplantıda çalışmalar masaya yatırıldı.

Torun ilçe başkanları ile bir araya geldi

Burada konuşan Sarıçam, il ve ilçe yönetimlerine özverili çabaları için teşekkür etti. Bursa’nın ülkeleri ve partileri açısından önemine vurgu yapan Sarıçam, teşkilatlarımızda gerek seçimlerde gerek seçim sonrası düzenli çalışmaları ile bu önemin farkında olarak programlarını yürütüyorlar. Bunun en güzel örneğini yaklaşık bir aydır sürdürdüğümüz nöbetlerle yaşıyoruz. Bize bu gururu yaşatan Bursa halkımıza ve teşkilatlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BURSA HALKINA TEŞEKKÜR

 

İl Başkanı Cemalettin Torun ise, her fırsatta yanlarında olan Bursa halkına teşekkür ederek, “Çok şükür ki Bursa, 15 Temmuz Gecesi’nden bu yana süren nöbetlerimizde de farkını ortaya koydu. Paralel ihanetin ilk saatlerinden bu yana bizlerle birlikte olan halkımız, şehrimizin farklı noktalarında ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’mızda ülkesine, devletine, demokrasisine olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Ben tüm bu özveri için halkımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X