Torun ile devam

AK Parti İl Başkanlığı’nın 10 Ocak günü yapılacak olan 5. olağan kongresinde mevcut il başkanı Cemalettin Torun, genel merkezin adayı olarak kongreye giriyor.

Torun ile devam

Yaklaşık bir yıl önce atamayla göreve gelen Torun, dün Ankara’daydı. İlk olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile görüşen Torun, kendisinden göreve devam etmesinin uygun olacağı görüşü iletildi. 

Soylu ile görüşen Torun, daha sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edildi. Davutoğlu’nun kendisini “hayırlı olsun” diyerek karşıladığını belirten Torun, “Kendileri bizim göreve devam etmemizin uygun olacağını söylediler. Bursa’nın bugüne kadar sürekli başarılı olduğunu ve bundan sonra da başarı beklediğini ifade ettiler. Son olarak da başarı dileklerini ilettiler” dedi.

Genel Merkez’in desteğiyle cumartesi günkü kongrede aday olacağını belirten Torun, “Bir yıldır görevdeyiz. Başarılı bir 30 Mart ve 10 Ağustos sürecini geçirdik. Sürekli teşkilatlarımızla istişareler yaptık. Genel anlamda devam etmemizden yana bir tavır vardı. Bu süreçte büyük bir olgunluk içinde ilçe kongrelerimizi de tamamladık. Bugüne kadar yaptığımız güzel hizmetlerimizin üzerine eklemek ve daha fazlasını yapmak için yola devam ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X