Torun: Örnek birliktelik sergiledik

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, geçtiğimiz haftalarda göreve gelen ve mazbatasını alır almaz binlerce Bursalı ile vatan nöbetine katılıp AK Parti İl Yönetimini ziyaret eden DP İl Başkanı Ali Biliz ve ekibine iade-i ziyarette bulundu.

Torun: Örnek birliktelik sergiledik

Sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Torun, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ ihanet çetesine karşı Bursa Halkı ile birlikte tuttukları demokrasi nöbetine verdikleri destekten dolayı Biliz ve ekibine teşekkür etti.

​Torun, farklı görüşlerde olsalar da aynı hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Biz böyle bir ve beraber oldukça hiçbir şer odağı bu güzel ülkede bölücülük yapamayacak, geleceğimizi yıkamayacaktır. Farklı renkler, meydanlarda bir olduk ve gücümüzü dünyaya örnek bir şekilde günlerce gösterdik. O muhteşem manzaraya katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler” dedi.

DP İl Başkanı Ali Biliz’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasetin düşmanlık değil rekabet olduğunu vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X