Torun: “Sağlıklı nesiller için spor yatırımlarımız sürüyor”

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun’a il kongresinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Torun: “Sağlıklı nesiller için spor yatırımlarımız sürüyor”

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Gençlik Federasyonu Başkanı Adem Yakıcı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Torun’u ziyaret etti. 

Torun’a ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Yakıcı, federasyonlarının Bursa’daki faaliyetlerini anlattı. Torun, ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geleceğin anahtarı gençlerin iyi yetişebilmeleri için sporun önemine işaret etti. 

Torun, hükümetlerimiz döneminde Türkiye’nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Bursa’da da spora ciddi yatırımlar yapıldı. Bir çok ilçemize spor salonları açılıp, gerek belediyelerimizin, gerekse de merkezi yönetimimizin katkılarıyla okullarımızın neredeyse hepsine spor alanları kazandırıldı. Gençlerimizi spora özendirmek için bu hizmetlerimiz devam edecektir. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmemiz için bu hizmetlerin sürmesi şart. Gençlerimizi yarınlara daha iyi hazırlayabilmek bu yolda bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X