Torun: Terörü birliğimiz yenecek

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun ülkemizde ve dünyada huzuru bozan terör faaliyetlerine en güzel cevabın birlik ve beraberlikle verilebileceğini söyledi.

Torun: Terörü birliğimiz yenecek

Merinos AKKM’deki bayramlaşma töreninde Torun, “Maalesef yine İslam Coğrafyası bu mübarek güne kan ve gözyaşı içerisinde girdi. Dileğimiz odur ki bu kan ve gözyaşının bir an önce son bulması ve İslam Coğrafyasının huzuruna bir an önce kavuşabilmesidir. Terör belası gerek ülkemizin gerekse de farklı ülkelerin çok çile çektiği konulardan biri. Şükürler olsun güvenlik güçlerimiz ve devletimiz milletimizin de desteği ile PKK terör örgütünün kökünü kazıyacak bir hale geldi. Ben burada ülkemizin birlik ve bütünlüğü için bir an bile olsa gözünü dahi kırpmadan canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Tüm dünya için tehlike arz eden DAEŞ terör örgütüne de değinen Başkan Torun, bu tür örgütler yoluyla Müslümanların ve İslam’ın küçük düşürülmeye çalışıldığını belirtti. Başkan Torun, FETÖ terör örgütü ile mücadele vurgusu da yaparak, “Bu örgütün de kökü kazınana kadar mücadelemiz aynı kararlılıkla sürecektir. Bu konuda da teşkilatlar olarak hükümetimizin yanında dimdik ayakta durduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X