Torun ve Sürmen ailelerinin mutluluğu

Sümeyye Torun ve Yunus Emre Sürmen geçtiğimiz günlerde Sukaypark’ta gerçekleştirilen sade bir törenle evlenerek yaşamlarını birleştirdi.

Torun ve Sürmen ailelerinin mutluluğu

FIRAT TORAMAN

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve eşi Döndü Torun’un kızları Sümeyye Torun’la Bursa Teknik Üniversitesi’nin Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ali Sürmen ve eşi Özen Sürmen’in oğulları Yunus Emre Sürmen hayatlarının en mutlu gününü yaşadı.

Genç çifti bu özel gecede çok sayıda davetlinin yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İçşileri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanları yalnız bırakmadı.

Renkli görüntülere sahne olan davette çiftin nikahı Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıyarken şahitliklerini ise Mehmet Müezzinoğlu ve Efkan Ala yaptı.

Gece boyunca konuklarıyla yakından ilgilenen Sümeyye ve Yunus Emre Sürmen çiftinin yaşadığı mutluluk görülmeye değerdi. Her iki ailenin kusursuz bir ev sahipliği örneği sergilediği davet geç saatlere dek sürdü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X